23 Ekim 2008 Perşembe

GİDİŞ KÖTÜ AMA...

Yönetim futboldan memnun!Yönetimimiz, farklı Arsenal yenilgisine rağmen Aragones ve oyuncularımıza güvenoyu verdi
Yönetimimiz, farklı Arsenal yenilgisine rağmen, Aragones ve futbolculara güvenoyu verdi. 15 maç sonra Avrupa yenilgisi ile tanışan sarı-lacivertli takımda radikal bir değişiklik gündeme gelmezken, yönetimin önceki gece oynanan futboldan memnun kaldığı, forvetlerin Süper Lig’de bile giremediği kadar gol pozisyonuna girerek, ilerisi için ışık verdiği görüşünde birleştiği öğrenildi. Milliyet Gazetesi'nin 23 Ekim tarihli baskısında çıkan habere göre; Fenerbahçe’nin gruptaki şansının devam ettiğini de düşünen yönetimin, Şampiyonlar Ligi olmazsa, UEFA Kupası şansının devam etmesi yüzünden geleceğe umutla baktığı bildirildi. Sakat oyuncuların da yakında takıma katılacak olması nedeniyle iyi bir gelecek uman Fenerbahçe yönetimi, Aragones’in görevinin başında kalması gerektiği fikrini benimseyip, takıma ve teknik direktöre “Tam destek” vermek için karar aldı.
Aragones’in görevine devam etmesini bir kez daha onaylayan Fenerbahçe yönetimi ocak ayındaki ara transferde mutlak hareket etme kararına vardı. Birçok oyuncunun performansından memnun olmayan yönetim, böylece ligin ikinci yarısında yeni kadro ile yola devam edecek.
Yabancı arayışına başlayan Fenerbahçe, ocak ayındaki duruma göre değişime gidip, kadroyu destekleyecek. Aragones’in istediği oyuncular ile şimdiden temasa geçen yönetim, çalışmalarına başladı.
Kaynak: Milliyet
23.10.2008

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger

Tv izleyin

Bölgelere Göre Saatler